VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM PRODUKTTESTARE

Att vara produkttestare hos Purple Box innebär inte att du är en säljare, därför bör du endast dela din ärliga åsikt. Du ska inte lämna felaktig eller vilseledande påståenden. Tala bara om hur produkten/tjänsten fungerade för dig, det är din egen erfarenhet som räknas.

 

Skapad av dig för dig

Det är viktigt att du lämnar din seriösa, ärliga och genomtänkta åsikt av produkten/tjänsten, på så sätt hjälper du både konsumenter och företag.

 

Öppna, ärliga och seriösa produkttestare innebär att både konsumenten och företag kan lita på omdömen de läser av produkten/tjänsten som har testats.

 

Ju mer företagen vet, desto mer kommer de kunna förbättra - Företag kan tjäna på både de negativa och positiva omdömena. Med positiva omdömen hjälper produkttestaren till att skapa trovärdighet för produkten/varumärket. De negativa omdömen gör företaget medveten om produktens/tjänstens brister och vet vad de kan ändra på för att få en mer attraktiv och användbar produkt som kunderna kommer vilja konsumera.

Ju mer företagen vet, desto mer kommer de kunna förbättra - Företag kan tjäna på både de negativa och positiva omdömena. Med positiva omdömen hjälper produkttestaren till att skapa trovärdighet för produkten/varumärket. De negativa omdömen gör företaget medveten om produktens/tjänstens brister och vet vad de kan ändra på för att få en mer attraktiv och användbar produkt som kunderna kommer vilja konsumera.

 

Även konsumenterna kan dra nytta av omdömen genom att rusta dem med nyttig information om produkten/tjänsten på så sätt kan de fatta rätt beslut innan de handlar.

 

Varje gång du dela med dig om din upplevelse av och åsikt om produkten/tjänsten du har fått testa måste du:

-Berätta att du är en produkttestare hos Purple Box

-Berätta vilken produkt/tjänst du har fått testa

-Alltid vara ärlig, seriös, öppen och respektfull när du delar din åsikt.

Vi belönar våra produktetsare

Vi belönar våra mest aktiva och inflytelserika produkttestare med ännu mera kampanjer.

 

Genom att skriva produktrecension (Rate it), starta konversationer, dela foton och video(Share it) kommer du som produkttestare bli belönad genom att få större chans till att få hem de produkterna/tjänster du söker till.

 

Vem passar som produkttestare?

Som produkttetsrae hos Purple Box bör du vara:

- Ärlig

- Nyfiken

- Seriös

- Ha starka åsikter

- Tycka att det är roligt att få testa olika produkter/tjänster.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT BLI PRODUKTTESTARE

1. Börja med att läsa igenom informationen på denna sida för att få ett grepp om vad det innebär att vara produkttestare hos Purple Box.

 

2. Klicka på fliken “kampanjer”.

 

3. Klicka på produkten du vill testa, där under hittar du Try it-knapp, klicka på den och fyll i formuläret.

Produkterna som är slut saknar

Try it-knapp.

HUR FUNGERAR DET

DIN UPPGIFT SOM PRODUKTTESTARE

TRY IT! - Den här delen är enkel, testa produkten/tjänsten som du har fått hem.

När du har fått hem en produkt är du då med och deltar i kampanjen, i vissa fall kan du få en kupong mailad till dig där du kan hämta ut produkten för att testa den.

Ta din tid att utforska och bekanta dig med produkten/tjänsten innan du bildar din uppfattning och recenserar den.

RATE IT! – Recensera produkten/tjänsten som du har fått testa.

Under varje produkt finns det en Rate it-knapp, där ska du som har testat produkten/tjänsten dela din ärliga mening om hur du upplevde produkten vara.

 

OBS! läs under ”Viktig information för dig som produkttestare” innan du recenserar (Rate it) och delar vidare (Share it) om produkten/tjänsten.

Share it!

SHARE IT! - Dela med dig av din upplevelse samt erfarenhet av produkten/tjänsten både offline och online.

 

Dela med dig av din erfarenhet av produkten/tjänsten genom att publicera bilder, filmer, starta konversationer om produkten/tjänsten både offline(med dina vänner, familjemedlemmar, klasskamrater, kollegor) och online(via olika sociala medier använd #PurpleBoxse och #tryitrateitshareit).

 

Berätta sedan för oss om dessa konversationer. Detta gör du genom att klicka på den produkt du har testat, där under hittar du en Share it-knapp, klicka på den och fyll i formuläret. Detta bör du göra för att vi ska kunna belöna dig, läs mer om detta under ”vi belönar våra produktetsare”.

Copyright © 2018. Purple Box. All Rights Reserved